Forsiden *** Ridder Smith *** Hr Julemand
Smith Booking
”Personlig træning/Coaching”
Personlig træning
I over 20 år har jeg interesseret mig for fitness, og har på egen krop prøvet op- og nedture.
Hvilket har lært mig meget på den hårde måde. Erfaringer jeg deler med folk som har brug for det.
Jeg har igennem årene hjulpet mange folk med vægttab og træningsprogrammer.

På et tidspunkt i mit liv blev jeg desværre syg og måtte ikke træne, og jeg røg ud i en meget dårlig livsstil. Jeg var kommet ind i den rutine, hvor man i mange år havde bildt sig selv ind, at det var ok at være overvægtig.. for så var man jo en rigtig mand etc.. ja undskyldninger var der nok af. Det er desværre sådan mange mennesker har det, og man finder sig til rette med situationen. Hvilket bliver skruen uden ende. I 2008 vejede jeg pludselig 94 kg trods mine 168cm... jeg havde åndedrætsbesvær, og det var ubehageligt at binde snørrebånd, da maven var i vejen. Og generelt havde man det ikke fysisk godt.

En dag så jeg et billede af mig selv i bar overkrop. Der vidste jeg den var helt gal. Jeg satte mig et mål, og på 26 uger tabte jeg mig så fra ca 94 kg til 78 kg ved brug af GI og powerwalk

2008-26 ugers træning

I 2013 valgte jeg som 40 årig, efter et par år hvor det var gået lidt ned af bakke, at jeg ville ændre mit liv for alvor. Så jeg satte mig et noget ambitiøst mål..Inden for 10 mdr. ville jeg prøve at stå på scenen i et bodybuilder stævne og derved være i mit livs bedste form. Fokuseret og målrettet gik jeg fra ca. 84 kg fed til en konkurrenceform på 66,2 kg til DBFF Newcomers stævne. Hvorefter jeg gik videre til DM, og min gamle teenage drøm blev til virkelighed. Og i kølvandet af dette, blev en anden drøm til virkelighed, jeg blev instruktør i et motionscenter. Så nu er jeg også i motionscentret Gym4Life på det gamle KVL.

Men nok om mig, nu skal DU i bedre form og få din drøm ud i livet!
Jeg har mødt mange mennesker, som bruger oceaner af tid på træning uden mærkbare resultater. Generelt er det pga overtræning og forkert kost. Ustruktureret træning og mangelfuld kostforståelse er din værste fjende. Kosten er desværre et generelt problem, da folk dagligt bliver bombet med smarte vidunder mirakkelkure i medierne. Der er så mange tilbud, at det ofte bliver alt for kompliceret.
Man hopper utålmodigt fra den ene kur til den anden... og glæden er kortvarig...hvorfor man ofte falder tilbage i sine gamle dårlige vaner. Det er ærgeligt at spilde tid og penge på træning og mad uden resultater...så er det jo heller ikke sjovt længere. Men derimod bliver det bare en demotiverende kamp.

"Keep it simple", "Work smarter” og "Keep focus” er nøglen til succes. Og tro mig det virker.
Så hvis du føler at du er gået i stå, så kan jeg kun anbefale dig, at du giver mig chancen for at hjælpe dig. Sammen finder vi frem til dit træningsmål, og får sat gang i din krop og motivation.

Som din personlige træner laver jeg et optimalt program, der passer til din livsstil og dine mål/drømme.

Om man er ung eller gammel, vil tabe sig eller tage på, være i form til sommerferien, brylluppet, optagelsesprøver, være konkurrence bodybuilder, løber etc.. eller bare være smækker lækker generelt... Lige meget hvad, så kan en personlig træner være en god ide.

At nå sit mål er ikke altid kedeligt og smertefuldt. Jeg kan hjælpe dig med at finde en god og behagelig måde til at nå dit mål. Så tøv ikke med at kontakte mig, så vi sammen kan opfylde dit drømmemål.

Mine priser er gode, da jeg mener at alle skal have mulighed for at komme i form.
Jeg brænder for at hjælpe folk, og lægger meget vægt på, at man har en god tryg og gensidig dialog.

Ring eller skriv for pris og nærmere info.

Bedste hilsener
Torben
20 95 10 94 eller mail: tss@live.dk

November 2012August 2013DBFF NC Sept 2013

  DM 2013 Herning

Personlig træning